Takaisin postauksiin

Touhula-päiväkodit SYK Oy:n tiloihin Hervannan kampukselle

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy ja Touhula Varhaiskasvatus Oy ovat solmineet tilavuokrasopimuksen. Sopimuksen myötä Touhula Hervannan kampus -päiväkodille remontoidaan tiloja Tampereen Teknillisen yliopiston tilojen yhteyteen kampukselle. Tilat päiväkotiryhmien käyttöön löytyivät TTY:ltä vapautuneista Konetalon alimmista kerroksista sekä rakennuksen sisäpihalta. Tilaa päiväkodilla tulee olemaan yhteensä noin 800 m2. Viisiryhmäinen päiväkoti aloittaa toimintansa kampuksella 2.1.2018.

”Päiväkodin tulo kampukselle on mainio osoitus kampuksen muuntautumiskyvystä ja eläväisyydestä. Otamme pienet ”opiskelijat” innolla vastaan kampukselle ja otaksumme tämän yhteistyön avaavan meille mahdollisuuksia samankaltaiseen synergiatoimintaan myös muilla paikkakunnilla ja kampuksilla. Työntekijöille ja opiskelijoille tarjoutuu upea mahdollisuus saada lapsensa päivähoitoon lähelle omaa arkea ja englannin painotus soveltuu mitä oivallisimmin kampuksen monikansalliseen luonteeseen.” toteaa Samuel Koivisto Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:stä.

Touhula on Suomen suurin yksityinen päiväkotipalveluja tarjoava yritys, jolla on valtakunnallisesti 148 päiväkotia. Touhula Hervannan kampus on yrityksen kolmas päiväkoti Tampereella.

”Touhula Hervannan kampuksen arjessa toteutetaan pienten lasten Hoksaus Science -tiedekasvatusta, jonka pedagogiikka perustuu Helsingin Yliopistossa tehtyyn tutkimukseen. Tiedekasvatuksessa painotetaan leikillistä oppimista, tarinoita ja draamaa. Lasten kieli- ja vuorovaikutustaidot kehittyvät Touhula Hervannan kampuksella leikkien, lukuhetkien ja laulujen kautta. Digitaalinen Moomin Language School -oppimisympäristö auttaa lapsia oppimaan englannin kielen ilon ja leikin kautta”, kertoo toimitusjohtaja Virpi Holmqvist Touhulasta.

Lisätiedot:
Suomen Yliopistokiinteistöt Oy
Samuel Koivisto, johtaja, asiakkuudet ja palvelut
Puh. 040 841 0700, samuel.koivisto@sykoy.fi

Touhula Varhaiskasvatus Oy
Virpi Holmqvist, toimitusjohtaja
Puh. 040 537 6133, virpi.holmqvist@touhula.fi

Samankaltaisia postauksia