Takaisin postauksiin

Touhula mukana Olympiakomitean kumppanitreeneissä

Olympiakomitea järjesti kumppanitreenit Töölön kisahallin voimistelualueella aamukahdeksalta keskiviikkona 15.11.  Syksyn kumppanitreeneissä on aiemmin kokeiltu muun muassa kiipeilyä, beachvolleyta, suunnistusta ja koripalloa huippu-urheilijoiden opastuksessa.

Kumppanitreenien vetäjänä toimi tällä kertaa telinevoimistelija Oskar Kirmes. Oskarin treeneihin osallistuivat Touhula-konsernista toimitusjohtaja Virpi Holmqvist sekä palvelupäällikkö Riikka Manninen.

– Nämä ovat meidän ensimmäiset kumppanitreenimme. Ihan harmittaa, että ollaan missattu niin paljon! Tosi kiva oli, Holmqvist kertoi.

 

Treeneissä pääsi ylittämään omat rajansa

Oskar, 22, ja hänen 17-vuotias pikkuveljensä Robert ohjasivat reipasta kumppanijoukkoa iloisesti ja varmasti.

Treeni piti sisällään alkuveryttelyn, permanto-osuuden sekä ryhmätehtävän, jossa ryhmät pääsivät kokeilemaan erilaisia perushyppyvariaatioita permantosuoralla sekä haastamaan itseään ja omaa tasapainoaan vain 10 senttiä leveällä puomilla. Ensimmäisen osuuden jälkeen vedettiin vielä kuntopiiri, jossa treenattiin niin vastalihaksia kuin olkapäitäkin.

– Aamupäivästä jäi päällimmäisenä mieleen omien rajojen ylittäminen. Moni liikkeistä näytti helpolta, mutta niitä tekemään lähtiessä piti kuitenkin uskaltaa ylittää omat rajansa, Holmqvist tuumi.

– Ja hoksata se, että miten vanhat taidot löytyvät, kunhan vain uskaltaa tehdä, Manninen komppasi vieressä.

 

Lue aiheesta lisää täältä!

Samankaltaisia postauksia