Takaisin postauksiin

Touhula Mannisenmäki harjakorkeudessa Jyväskylässä

Jyväskylän Mannisenmäentielle rakentuu uusi palvelusetelipäiväkoti täydentämään Jyväskylän kaupungin omaa palvelutarjontaa. Uusi seikkailupainotteinen Touhula Mannisenmäki avaa ovensa tammikuussa 2018 viidelle lapsiryhmälle. Seikkailut värittävät kaikkia päiväkodin toimintoja muun muassa musiikki-, liikunta- ja metsäseikkailujen muodossa. Nyt rakennustyöt ovat niin pitkällä, että pääsemme juhlimaan harjannostajaisia tiistaina 19.syyskuuta.

–Touhulalla on ilo palvella jyväskyläläisiä lapsiperheitä kahdeksan päiväkodin voimin. Touhula Mannisenmäki on herättänyt runsaasti kiinnostusta ja talo onkin täynnä touhua heti tammikuusta lähtien, aluejohtaja Sari Juutilainen Touhulasta kertoo.

Uuden päiväkodin toteuttamisesta vastaa valtakunnallisesti toimiva Suomen Hoivatilat Oyj, joka on erikoistunut päiväkoti- ja hoivakiinteistöjen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen.

– Kunnille ja yrityksille olemme kasvun ratkaisija. Kunnille yhteistyö kanssamme mahdollistaa uusien päiväkotien käyttöönoton nopeasti ja vaivattomasti – ja mikä parasta, ilman kunnan omia kiinteistöinvestointeja. Päiväkotirakentamisessa on omat vaatimukset ja erityispiirteet, joista meillä on vahva osaaminen ja kokemus, Hoivatilat Oyj:n kiinteistöjohtaja Juhana Saarni sanoo.
Viime vuosien aikana Hoivatilat on käynnistänyt jo yli 100 hanketta 50 kunnassa eri puolella Suomea. Urakoitsijana Jyväskylän hankkeessa toimii Rakennusurakointi S. Tikakoski Oy.


Lisätietoja:

Juhana Saarni, kiinteistöjohtaja
040 354 2662 juhana.saarni@hoivatilat.fi, Suomen Hoivatilat Oyj

Sari Juutilainen, aluejohtaja
045 125 8401, sari.juutilainen@touhula.fi, Touhula Varhaiskasvatus Oy

Samankaltaisia postauksia