Takaisin postauksiin

Touhula liputtaa perheille parhaan varhaiskasvatuksen puolesta

Kasvatamme, kannustamme, huolehdimme – olemme läsnä. Meille jokainen lapsi on ainutkertainen yksilönsä, eikä lapsen edun edelle mene mikään muu.
Touhulassa jokainen lapsi saa osakseen rakkautta ja rajoja, liikuntaa ja lepoa, paljon uutta ja toisaalta tuttua – kaikkea sopivassa suhteessa.

Pedagoginen toimintamme on tarkasti ja pitkäjänteisesti suunniteltua. Kaikissa päiväkodeissamme noudatetaan valtakunnallista varhaiskasvatussuunnitelmaa eli vasua sekä kunnan omaa vasua. Lisäksi Touhulassa on oma toimintasuunnitelma. Jokaiselle lapselle tehdään henkilökohtainen varhaiskasvatussuunnitelma yhdessä lapsen perheen ja päiväkodin kanssa.

Päiväkodin tehtävänä on tukea perhettä kokonaisvaltaisesti lapsen kasvatuksessa. Tärkeää on avoin, rehellinen ja mutkaton yhteistyö perheen ja päiväkodin henkilöstön kesken.

Teemme monialaista yhteistyötä lähiympäristön toimijoiden, kuten erityislastentarhanopettajien, neuvolan, kunnan päiväkotien ja koulun kanssa. Lupa yhteistyöhön kysytään sekä palvelusopimuksessa että aina myös erikseen vanhemmilta.

Samankaltaisia postauksia