Takaisin postauksiin

Touhula ja Olympiajokkue haastavat Suomen päiväkodit pomppimaan 100 pomppua

Touhula haastaa yhdessä Olympiajoukkueen kanssa kaikki Suomen päiväkodit pomppimaan 100 pomppua päivässä 100-vuotiaan Suomen kunniaksi Unelmien liikuntapäivänä 10.5. Päivän aikana Touhulan päiväkodit kokoontuvat paikallisesti ympäri Suomen pomppimaan 100 pomppua valitsemassaan paikassa.

Tapahtumassa on kyse erityisestä, satavuotiasta Suomea juhlistavasta kampanjasta. Kampanja osallistaa ja haastaa kaikki Suomen päiväkodit pomppimaan yhdessä, eikä se siten sulje pois ketään.

Tavoitteena on yhdistää kaikki Suomen päiväkodit tekemään yhdessä: lisäämällä liikettä lasten arkeen ja liikunnan avulla myönteisiä vaikutuksia lasten terveyteen!

”Ennen murrosikää suoritetut 100 pomppua päivässä auttaa ehkäisemään osteoporoosin lähes kokonaan. Tämä on myös parempi vaihtoehto kuin yksikään osteoporoosi lääke tällä hetkellä ja lisäksi täysin ilmainen”, Harri Hakkarainen Urheilulääkäri- ja valmentaja.

Samankaltaisia postauksia

  • Varhaiskasvatuksen tietovaranto Varda

    Varhaiskasvatuksen tietovaranto (Varda) on kansallinen tietovaranto, joka sisältää tietoja varhaiskasvatustoimijoista, varhaiskasvatuksessa olevista lapsista, lasten huoltajista ja varhaiskasvatuksen henkilöstöstä. Varhaiskasvatuksen tietovarannosta…
    Jatka lukemista
  • Joulun taikaa Touhula Vappulassa

    Viimeisimpien terveysviranomaisten suositusten mukaan peruutamme joulutapahtuman. Pahoittelemme peruutuksesta aiheutuvaa harmia!   Liikunta- ja montessoripäiväkoti Touhula Vappula järjestää lasten joulutapahtuman päiväkodin…
    Jatka lukemista