Takaisin postauksiin

Touhula avaa liikuntapäiväkodin Puistolaan

Touhula Varhaiskasvatus avaa tammikuussa 2019 päiväkodin Puistolaan. Liikuntapainotteinen Touhula Puistola aloittaa toimintansa vanhan koulun tiloissa, osoitteessa Tenavatie 2.

Syksyn aikana koulurakennuksen tilat remontoidaan päiväkotikäyttöön. Uudessa päiväkodissa on viisi ryhmää ja tilaa sadalle lapselle.

– Uuden päiväkodin toiminnassa painottuu liikunta. Innostamme lapsia liikkumaan monipuolisesti ja luovasti pitkin päivää. Liikunta on läsnä kaikissa oppimisalueissa, Touhulan palvelupäällikkö Essi Söderholm kertoo.

Alueelle avautuu myös uusia työpaikkoja, kun Touhula rekrytoi parhaillaan päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajia, lastenhoitajia sekä päiväkotiapulaisen. Avoimet työpaikat löydät osoitteesta http://touhula.fi
/tyopaikat/
. Päiväkodin johtajana aloittaa kokenut Touhula-päiväkodin esimies.

Varhaiskasvatuksen edelläkävijä

Tammikuussa avautuu myös toinen Touhula-päiväkoti Helsinkiin, kun liikuntapainotteinen Touhula Kivitasku avaa ovensa Kivikossa. Yhteensä Touhula-päiväkoteja on jo 170 ympäri Suomen.

Touhulan toimintamalli pohjautuu pienryhmätoimintaan, jossa kasvattaja antaa tilaa lasten aloitteille ja puheenvuoroille. Pienryhmä mahdollistaa myös turvallisen ja pehmeän aloituksen päiväkodissa.

Päivähoitopaikkaa voit hakea jo nyt osoitteesta http://touhula.fi
/paivakoti/touhula-puistola/. Päiväkodin toiminta käynnistyy tammikuun alussa.

Lisätietoja:

Palvelupäällikkö Essi Söderholm, puh. 050 302 7280 tai essi.soderholm@touhula.fi

Touhula Puistola
Puistolanraitti 18/Tenavatie 2
00760 Helsinki
Päiväkoti on avoinna arkisin kello 6.30–17.00

Samankaltaisia postauksia