Takaisin postauksiin

Tiedote varhaiskasvattajien ulosmarssista pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla 25.4.2018

Pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueen varhaiskasvattajat julkisella ja yksityisellä sektorilla marssivat ulos työpaikoiltaan keskiviikkona 25.4. klo 12-18. Ulosmarssi liittyy uuden varhaiskasvatuslain sisältöön. Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL, sekä muista liitoista Jyty, Tehy, Super ja Talentia ovat kehottaneet jäseniään osallistumaan mielenilmaukseen.

On olemassa merkittävä riski, että Touhulan Uudellamaalla sijaitsevissa päiväkodeissa ei ole keskiviikkona iltapäivällä riittävästi henkilökuntaa paikalla turvaamassa lasten arkea, koska osa työntekijöistämme on ylläolevien liittojen jäseniä. Osa päiväkodeista tulee todennäköisesti olemaan kiinni ja näiden päiväkotien lasten vanhemmille tiedotetaan asiasta erikseen. Näissä tapauksissa hoito pyritään järjestämään toisesta Touhulan yksiköstä.

Pyydämme ystävällisesti, että kaikki te, joilla on mahdollisuus järjestää omia työtehtäviänne ja/tai pyytää hoitoapua lähipiiristä kotiin, käyttäisitte tämän mahdollisuuden keskiviikon ulosmarssia koskevien epävarmuustekijöiden vuoksi.

Olemme hyvin pahoillamme, että ulosmarssin vaikutukset näkyvät myös päivähoidon arjessa ja vaikeuttavat asiakkaidemme arkea. Tilanne on kauttaaltaan sama koko päivähoitokentällä.

Toivomme, että ilmoittaisitte välittömästi päiväkodin johtajalle, mikäli lapsenne ei tule hoitoon keskiviikkona tai hänet voidaan noutaa viimeistään klo 12 – jotta voimme palvella parhaamme mukaan tässä poikkeustilanteessa niitä perheitä, joilla ei ole mahdollisuutta tukiverkoston apuun ja/tai omien työtehtävien vuoksi etäpäivään kotona.

 

Kiitos ymmärryksestä ja yhteistyöstä,

Virpi Holmqvist
Toimitusjohtaja
+358 40 537 6133
www.touhula.fi

Samankaltaisia postauksia