Takaisin postauksiin

SOPA ja Touhula Sodankylä yhteistyöhön

Sodankylän palloseuran(SOPA) jääkiekon edustusjoukkue ja Touhula Sodankylän ovat sopineet yhteistyöstä.

Sodankylän pallon edustusjoukkue pelaa jääkiekkoa Lappiliigassa, ja kotiottelut pelataan Sodankylän jäähallilla. Touhula Sodankylän kummina toimiminen on joukkueelle ja seuralle osa yhteiskuntavastuuta. Yhteistyössä muistetaan aina hyvän tekeminen puolin ja toisin. Edustusjoukkueen pelaajat liikuttavat mielellään Touhula Sodankylän lapsia jääkiekon parissa.

Sodankylän Pallon missio on kasvattaa ja ohjata lapsia ja nuoria saavuttamaan terveet elämäntavat, luomaan sosiaalisia suhteita, ja liikkumaan sekä kilpailemaan rehdisti ja reilusti. Näitä asioita pelaajat tuovat varmasti mukanaan myös Touhulaan yhteistyön merkeissä.

Kummiyhteistyö SOPAn kanssa pitää sisällään esimerkiksi yhteisten tapahtumien järjestämistä ja pelaajien järjestämiä harjoituksia päiväkodin lapsille. Touhula Sodankylän lapset pääsevät myös VIP-vieraiksi muutamiin kotipeleihin ja saattelemaan pelaajia kentälle kunniakujan muodossa. SOPAn Edustus lahjoittaa myös Touhula Sodankylän lapsille jääkiekkovarusteita, joilla päästään alkuun harjoittelussa.

Touhula Sodankylässä lapset ja aikuiset ovat iloisia kummiyhteistyöstä Sopan Edustusjoukkueen kanssa, ja odottavat jo innolla hetkiä jääkiekon parissa!

Samankaltaisia postauksia