Takaisin postauksiin

Muutoksia Touhula-päiväkotien organisaatiossa

Kuntasuhteista vastaava johtaja, Touhula Varhaiskasvatuksen aikaisempi toimitusjohtaja ja yksi Touhulan perustajista Jari Mäki-Runsas jättää Touhulan operatiivisen toiminnan 1.9.2017 lähtien. Jari jää Touhulan merkittäväksi osakkeenomistajaksi.

Minulle on ollut kunniatehtävä luotsata Touhula Suomen suurimmaksi yksityiseksi varhaiskasvatuspalveluyritykseksi. Olen saanut tehdä työtä alan parhaiden osaajien kanssa. Yhdessä olemme tehneet varhaiskasvatuksen historiaa Suomessa. Nyt on aika kiittää luottamus- ja viranhaltijajohtoa, asiakkaita sekä ammattitaitoista henkilökuntaa, ikimuistoisesta jaksosta työurallani. Osakkeenomistajana tulen seuraamaan tiiviisti Touhulan kasvua ja kehitystä edelleen.”, kertoo Jari.

Tänä päivänä Touhula-päiväkoteja on valtakunnallisesti 146. Päiväkodeissa pidetään huolta lähes 9 000 lapsesta ja yritys työllistää noin 2 000 varhaiskasvatuksen ammattilaista.

Kiitän Jaria lämpimästi Touhulan eteen tehdystä työstä ja toivotan mitä parhainta jatkoa sekä menestystä”, summaa Virpi Holmqvist Touhulasta.

Samankaltaisia postauksia