Kumppaniyhteistyö

Touhula tekee aktiivista yhteistyötä niin valtakunnallisten kuin paikallistenkin kumppanien kanssa. Monipuoliset kumppanuudet rikastuttavat ja ilahduttavat toimintaamme sekä päiväkodin arjessa että sen ulkopuolellakin.

 • Suomen Latu Luonnossa kotonaan -toiminta

  Luonnossa kotonaan -toiminta

  Suomen Ladun kriteerien mukaisissa Luonnossa kotonaan -ryhmissä korostuu leikki ja luonnossa liikkuminen, kiireetön yhdessäolo sekä yhdessä tekeminen. Touhulan päiväkotien Luonnossa kotonaan -ryhmät sitoutuvat ulkoilemaan useita tunteja päivässä ja retkeilemään lähiluonnossa vähintään kolme kertaa viikossa.

  Luonnossa kotonaan -toiminta käynnistyi elokuussa 2021 seuraavissa päiväkodeissa:

  Touhula Linnanmaa, Oulu
  Touhula TaikaVekara, Oulu
  Touhula Murto, Tyrnävä
  Touhula Helmiina, Ylivieska
  Touhula Villiina, Ylivieska

  Luonnossa kotonaan on Suomen Ladun vuodesta 1999 koordinoima toimintamuoto. Toiminta keskittyy varhaiskasvatuksessa ja koululaisten iltapäivätoiminnassa toteutettavaan luontoliikuntaan, sekä luonto- ja ympäristökasvatukseen.

  Lisätietoja toiminnasta pääset lukemaan Suomen Ladun sivuilta.

 • ISS Palvelut Suomen johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys

  Suomen johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys


  ISS Palvelut tuottavat asiakkailleen kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista.

  Touhulalle ISS:n lupaus on olla luotettava, vastuullinen ja ammattitaitoinen kiinteistöpalvelukumppani, joka on mukana huolehtimassa arjen toimintojemme sujuvuudesta. Päiväkotiympäristössä työskentelevät ammattilaisemme ymmärtävät vastuunsa lasten oheiskasvattajina: näytämme esimerkkiä käyttäytymällä iloisesti ja kohteliaasti sekä tekemällä työmme hyvin ja oikeanlaisella ammattiylpeydellä.

  Lisätietoja: www.iss.fi

Paikallisista ja päiväkotikohtaisista kumppaniyhteistöistä löydät lisätietoa päiväkotien omilta sivuilta.